СА НАВИГАТОРОМ У МАДЛЕНИАНУМ

Аутобус пун Бечејаца и Новосађана упутио се 16. фебруара у Земун. По лепом обичају агенција Навигатор из Новог Сада организовала је посету позоришној представи „Нана“ која је одиграна у Мадлениануму. Агенција се брине за превоз и карте, ваше је само да се удобно сместите и смислите омиљени начин да проведете слободно време до почетка представе у 19.30 часова. Још увек украшене улице и тргови и пријатни кафићи нуде бројне могућности.

Роман Нана Емила Золе верно осликава француско друштво средином 19. века. Драматизацију романа урадио је Спасоје Ж. Миловановић, а режију потписује Ивана Вујић. У насловној улози комада је Тамара Алексић, а поред ње бројну глумачку екипу чине: Небојша Кундачина, Рада Ђуричин, Власта Велисављевић, Миодраг Крстовић, Бранислав Зеремски, Весна Станковић, Вања Милачић, Стојша Ољачић, Раде Ћосић, Димитрије Илић, Александра Бибић Коларов, Ања Орељ, Немања Стаматовић, Вукашин Јовановић, Драган Секулић и Драган Петровић.

У центру збивања ове приче је прелепа и заносна млада девојка која из најнижих друштвених слојева доспева у позориште Варијете у Паризу и играјући Венеру постаје миљеница публике, као и предмет опсесије бројних мушкараца. Свет у позоришту и ван њега се преплићу а људи постају роба. Да ли ће Нана као душа која чезне за честитошћу успети да се избори са овом мрачном страном живота, на вама је да процените.

Легенде нашег глумишта, раскошна сала и увек актуелна тематика више су него довољан разлог да се одлучите да једно поподне проведете у једном другачијем амбијенту. У наредном периоду у понуди агенције је одлазак на представу Београдског драмског позоришта „Лет изнад кукавичјег гнезда“ која је такође за препоруку.

За Војвођанске текст и фотографије: Ивана В.