СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА НА СПАСОВДАН ПРЕДАЛА ЛИСТУ КАНДИДАТА ЗА ОДБОРНИКЕ У СКУПШТИНИ ГРАДА ПАНЧЕВА

Чланови Градског одбора Српске радикалне странке Панчево и кандидати за одборнике у Скупштини Града Панчева, предвођени народним послаником Петром Јојићем и првим на листи Слободаном Мрђеном данас у 13.40 часова, предали су листу од 24 кандидата, коју су својим потписом подржала 942 бирача са територије Града Панчева.

„Велика ми је част и задовољство што сам данас заједно са мојим саборцима предао листу нас српских радикала за кандидате за одборнике у Скупштини Града Панчева. Све ове године било смо доследни и одговорни и нисмо одустајали ни када је било најтеже. Сматрам да имамо снаге, енергије и воље да Панчево, али и сва села која припадају нашој општини учинимо бољим местом за живот. Намера нам је да у наредним данима, до краја изборне кампање, представимо програм Српске радикалне странке за Град Панчево и позивамо све наше чланове, симпатизере, и искрене патриоте да нам у томе помогну“ – изјавио је Слободан Мрђен, први на листи српских радикала за одборнике у Скупштини Града Панчева.  

Српска радикална странка ће се свим снагама залагати да свако село, градска и приградска насеља, добију основне услове за живот. Недопустиво је да у 21. веку, постоје насеља која немају асфалт, воду, струју и канализациону мрежу, а да грађани Панчева, као једног од индустријских центара муку муче са задовољавањем основних животних потреба.

„Морамо оживети запраложене сеоске куће и окућнице, вратити људима наду и вољу за животом и започети радикалне и корените промене у нашем граду. Приоритет ће нам бити заштита животне средине и помоћ пољопривредницима. Тражићемо да се изврши ревизија одлука којом је Град Панчево дао у закуп државно пољопривредно земљиште и да се утврди коме и колико хектара је дато. Ми се залажемо да се државно пољопривредно земљиште мора издавати у закуп индивидуалним пољопривредним произвођачима, а не тајкуним и криминалцима, међу којима има и оних који тај закуп не плаћају, а немају ни мотику, а камоли механизацију. Ако неко то уме, може и зна то су српски радикали“ – закључио је народни посланик и кандидат за одборника у Скупштини Града Панчева, Петар Јојић.