МИРОВИЋ: НАШИ ЉУДИ ЗНАЈУ ДА РАЗЛИКУЈУ БОРЦЕ И СТВАРАОЦЕ ОД ПОДАНИКА И НЕРАДНИКА

Трагични изрази немоћи председника појединих политичких странака којима грађани, по правилу, не поклањају више од један до два процента гласова на изборима, показују сву суштину њиховог политичког деловања. 

Њихов циљ и њихов задатак су – бити увек на страни супротној од српске стране, од наших интереса, од наших државних и народних права.  

Зато се, као по матрици, односно као звук покварене плоче, увек када су преломни догађаји на помолу, јаве Тадић, Чанак, Јеремић и слични да замуте, отежају, измисле и створе лошу слику о Србији и Србима и настојањима државног врха да пронађе пут у веома тешким околностима и са још тежим наслеђем.  

Зато као један од, по политичком стажу, најстаријих учесника у јавном животу желим да их позовем да се макар на тренутак зауставе и запитају шта могу да ураде за своју земљу и свој народ, а да то не буде свакодневна јадиковка и мрзитељка према Александру Вучићу.

Тако ће можда задобити веће поверење грађана па ће и бити нешто поштованији на политичкој сцени. Наши људи знају да разликују борце и ствараоце од поданика и нерадникa. 

 

Председник Покрајинске владе

Игор Мировић