ГНУСНЕ И НЕОСНОВАНЕ ЛАЖИ БОРЕ СОЛУНЦА

Данашњи интервју Борислава Новаковића који је објављен на порталу Нова.рс доказ је да је Бора Солунац постао опозиција здравој памети. Количина лажи које је изрекао о Александру и Андреју Вучић, као и о Милошу Вучевићу, превазишла је све досадашње глупости које је изјавио.

Жал за временом када су демократе харале Србијом, а посебно њеном северном покрајином потпуно је помутила разум садашњем потпредседнику Народне странке.

Спомињање Андреја Вучића као власника огромне количине земље у Војводини без иједног доказа, показује патолошку мржњу према најужој породици Александра Вучића. „Кривица“ Андреја Вучића је једино у томе што је рођени брат председника Србије.

Блаћење Милоша Вучевића који је први човек у историји Српске Атине трећи пут узастопно изабран за градоначелника Новог Сада такође је потпуно бесмислено и без доказа. Милош Вучевић је пробудио „успавану лепотицу“, коју су претходно Новаковић и жута банда бесомучно пљачкали. Довео је домаће и стране инвеститоре, смањио незапосленост испод 7%, а просечна плата у Новом Саду је већа него у осталим деловима Србије.

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду поноси се резултатима странке од државног до локалног нивоа. Резултати су видљиви на сваком кораку, што Бору Солунца и криминалце којима је окружен највише боли. Бори, Мариники, Бошку и осталом политичком талогу поручујемо да Српска напредна странка у борби за бољитак грађана Србије неће зауставити шачица шљама којем је једини циљ повратак у прошлост и наставак пљачке започете 5. октобра 2000.године.