GOSPOĐINČANI ORGANIZOVALI HUMANITARNU ŽURKU ZA LANU I KATARINU

U Gospođincima je  organizovana  humanitarna žurka za pomoć dvema devojčicama Lani Jovanović iz Rakovca i Katarini Satmari iz Temerina.

Nosioci organizacije bili su zaposleni u restoranu „Lovac“, njihovi gosti i prijatelji, koji su maksimalno pomogli da sve protekne u najboljem redu i da se prikupe sredstva za lečenje Lane i Katarine.

Muzičari koji su nastupali u pratnji Mikija Avramovića i Sose, pevali su bez honorara ,  bakšiš koji su tokom nastupa dobili od gostiju, namenjen je za pomoć devojčucama.

Osoblje restorana i volenteri to veče radili su za Lanu i Katarinu, novac koji su zaradili  zajedno sa bakšišom,ulaznicama i prilozima u kutijama podeljen je na dva jednaka dela i uplaćen deci.

Sredstva u iznosu od 307.800 dinara barem malo će pomoći da se dođe do cilja a cilj je lečenje i ozdravljenje ove dve divne devojčice.

Gospođinčani su mnogo puta do sada polagali ispit iz humanosti i svaki put su ga položili sa ocenom odličan, tako je bilo i ovaj put.

Nakon ovakvih događanja čovek da bi to ostao mora da se zapita, dokle ovako i kakvo smo mi to društvo kada decu, našu nadu u budućnost i bolje sutra moramo da lečimo na ovaj način.

Za Gradjanski list : M. Živković