САОПШТЕЊЕ СА СЕДНИЦЕ ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ

Покрајинска влада je на данашњој седници донела решење да Општини Бач усмери 1,9 милиoна динара за помоћ породицама које су остале без домова у пожару који је избио 23. октобра.

У пожару у насељу Економија I у Бачу, без станова је остало 16 породица. Помоћ је намењена за обезбеђивање смештаја за ове породице и за трошкове електричне енергије, док се не реши њихово стамбено питање.

На седници је донет и низ кадровских решења о постављењу подсекретара и помоћника у неколико покрајинских секретаријата, као и вршилаца дужности директора у јавним предузећима и институцијама АП Војводине.

За вршиоца дужности директора Јавног водопривредног предузећа „Воде Војводине“, до именовања директора јавног предузећа по спроведеном јавном конкурсу, именован је Срђан Кружевић, мастер економиста.

На седници је донето решење да се за директора Фонда „Европски послови“ АП Војводине именује Александар Симурдић, дипломирани правник.

Донето је и решење о именовању Љиљане Михајловић, дипломиране менаџерке, за вршиоца дужности директорке Канцеларије за инклузију Рома. За вршиоца дужности директора Дома за лица са оштећеним видом „Збрињавање” Панчево, постављен је Милош Ђорђевић, специјалиста струковни економиста из Панчева.