СОЛИДАРНОСТ НА ДЕЛУ

На молбу Дома здравља „Вељко Влаховић“ у Врбасу радници Пословне јединице „Чистоћа“ ЈКП „Комуналац Врбас“ уклонили су велики пањ у кругу Дома здравља који је био препрека унутар ковид шатора.

Ово је још једна потврда друштвене одговорности врбаског „Комуналца“ и спремности руководства и запослених да притекну у помоћ када је јавним установама, предузећима, удружењима и грађанима неопходна, а када постоје техничке и кадровске могућности да се неопходан посао обави.

Јуче су такође, на молбу општинске управе Врбас, радници „Чистоће“ притекли у помоћ и превезли палете до испред ковид амбуланте врбаског дома здравља, како би се импровизовале клупе на којима би пацијенти могли седети док чекају свој ред за преглед у амбуланти.

„Јавно комунално предузеће и надаље ће помагати друштвеној заједници.  Учинићемо све што је у нашој моћи  и бити посебно одговорни и солидарни сада када само заједничким снагама можемо да превазиђемо ову тешку епидемиолошку ситуацију изазвану коронавирусом,“ нагласио је в.д. директора Игош Шкундрић, апелујући на грађане да се придржавају свих прописаних мера заштите, да обавезно држе прописано растојање, носе заштитне маске и  редовно перу руке, како би сачували своје и здравље других људи.