ДУБРАВКА НЕГРЕ У ОПРОШТАЈНОЈ ПОСЕТИ У НОВОМ САДУ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у опроштајну посету директорку Регионалног представништва Европске инвестиционе банке за Западни Балкан Дубравку Негре.

Они су на састанку у Градској кући разговарали о веома успешној сарадњи те институције са државним органима и субјектима на нивоу целе земље, а посебно је апострофиран интензиван рад са локалним самоуправама.

Градоначелник Вучевић је истакао да је захваљујући тој плодоносној сарадњи, али неспорно и личном ангажовању и лидерству директорке представништва ЕИБ, побољшан и квалитет живота Новосађана у протеклим годинама. Он је захвалио на подршци Дубравки Негре у реализацији досадашњих важних послова, као и на свесрдној и конкретној помоћи и саветима у вези са модалитетима финансирања неких будућих пројеката.

Директорка Негре је нагласила да је веома важно то што је Европска инвестициона банка у Републици Србији препозната као сигуран партнер за многе стратешке пројекте и изразила захвалност Граду Новом Саду на досадашњој веома коректној сарадњи. Саговорници су изразили наду да ће добар пословни контакт, на свим нивоима у земљи, бити настављен и са наредним руководством представништва ЕИБ за Западни Балкан.