РЕКОНСТРУКЦИЈА ПАРКИРАЛИШТА НА БУЛЕВАРУ ОСЛОБОЂЕЊА

           ЈКП „Паркинг сервис” започело је са радовима на реконструкцији паркиралишта на Булевару ослобођења, на потезу од Улице Пап Павла до Булевара краља Петра Првог. У претходном периоду реконструисано је 350 паркинг места, у делу од Булевара Јаше Томића до раскрснице са Булеваром краља Петра Првог, са обе стране.

            Услед деловања коренског система дрвећа, као и атмосферских прилика, дошло је до оштећења која угрожавају безбедност на паркиралишту, тако да возачи и поред недостатка паркинг места избегавају ову локацију. Реконструкција подразумева санирање  130 паркинг места. Рок за завршетак радова је 75 дана.

          „Уклонићемо дотрајали асфалт, санирати оштећења проузрокована коренским системом дрвећа, урадићемо нове ивичњаке и, наравно, нови слој асфалта. Замолио бих грађане да имају разумевања за наведене активности, будући да нам је жеља да, након завршетка радова, добијемо квалитетна и, пре свега, безбедна паркинг места, као што смо урадили на потезу од Булевара Јаше Томића до Булевара краља Петра Првог”, изјавио је овом приликом Стеван Лугоња, директор ЈКП „Паркинг сервис”.