ДОЊИ СРЕМ 2015 НА КОРАК ОД ПЛАСМАНА

Победом у првој утакмици баража, против ТСК-а у Темерину, пећиначки Доњи Срем 2015 створио је велики капитал и сада је на корак од пласмана у виши ранг. Остало је „само“ да се потврди уз среду, 23. јуна, у реваншу на пећиначкој Сувачи.

Бољи почетак утакмице за домаћи тим нису могли замислити ни најватренији навијачи ТСК-а. После дубинске лопте Стричевића, у казнени простор гостију улетео је Пуповац, којег на недозвољени начин заставља Радивојевић. Петровић оправдано досуђује пенал, који Пуповац „материјализује“. Међутим, гости из Пећинаца се нису деморалисали и у 10 минуту долазе до позитивног резултата: Александар Љубојевић сјајно упошљава искусног Пејчиновића, који неометан постиже гол. Расположен уа игру био је, очигледно, Љубојевић: у 20. минуту проиграва Вукмановића, који избија сам испред голмана Војводића. На жалост по госте, деконцентрација је учинила своје. У 40. минуту Марко Николић постиже гол за 1:2, завршавајући на најбољи начин акцију коју је започео Пејчиновић. Пар минута касније, и Николић се могао прославити када је, практично, сам себи створио прилику за гол.

У наставку утакмице је било више него очигледно да је Доњи Срем 2015 физички спремнија екипа и иза њега је остало неколико неискоришћених полуприлика. Све дилеме, ако их је и било, разрешио је Чучковић у 85. минуту за коначних 1:3.

Темерин, игралиште ТСК-а. Гледалаца: 400. Стрелци: 1:0 Пуповац у 3. минуту из пенала, 1:1 Пејчиновић у 10, 1:2 Николић у 40 и 1:3 Чучковић у 85. минуту. Судија: Дејан Петровић (Вршац). Помоћници: Вук Добричић (Банатски Карловац) и Никола Грујић (Вршац). Четврти судија: Александар Јанковић (Панчево). Делегат: Мирко Инђић (Стара Пазова). Жути картони: Бобот, Пашка и Милосављевић (ТСК), Радивојевић, Јуришић, Манце, Перишић и Вукмановић (Доњи Срем 2015).

ТСК: Војводић, Стричевић, Милосављевић, Солдат, Бобот, Пашка (од 65. Варга), Пуповац,. Клаић (од 46. Јовановић), Кнежевић (од 29. Варга), Ђанковић, Косић.

ДОЊИ СРЕМ 2015: Јелаћа, Радивојевић, Манце, Јуришић, Николић, Пејчиновић, Перишић, Вукмановић (од 65. Митровић), Конестабо, А. Љубојевић (од 85. Чучковић), Трифуновић (од 75. Мркела).

Извор: Општина Пећинци