ЛУКИ ПЕЈАНОВИЋУ БРОНЗА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

Лука Пејановић, млади борац Клуба борилачких спортова Врбас, освојио је бронзану медаљу на управо завршеном Првенству државе у дисциплини лоу кик и категорији до 75 кг. Ово је осамнаестогодишњем Пејановићу био деби на великој сцени, први наступ на званичним првенствима и својим борбама одмах је скренуо пажњу стручњака.

„Ради се о веома талентованом и храбром борцу који има добру перспективу, уколико настави да предано ради. Конкуренција је била веома снажна, а када се узме у обзир да је Лука био дебитант, без искуства у званичним, такмичарским борбама, веома смо задовољни како се борио и бронзаном медаљом. Успех који је остварио треба да му да додатни мотив да ради још више и боље, и у том случају нови успеси неће изостати. Такође, одличје којим се окитио је и потврда да се у клубу ради добро и да успевамо да створимо добре и конкурентне борце“, рекао је Душан Килибарда, тренер у Клубу борилачких спортова Врбас.

Првенство Србије организовано је у Новом Саду и било је најмасовнији до са сада. У званичном такмичењу учествовало је 266 такмичара из чак 69 клубова. Кадети, јуниори и сениори Србије су приказали врхунску техничку и кондициону спремност, што је заслуга изванредног рада по клубовима, саопштили су организатори.

Извор: Општина Врбас