ВЕЛИЧАНСТВЕНА ЗАВРШНА ПРИРЕДБА ПРЕДШКОЛАЦА У КИКИНДИ

Традиционалан завршни плес предшколаца, по први пут, одржан је на Градском стадиону. На терену, али и на трибинама, слика за памћење. Усхићени малишани из 18 градских и сеоских вртића ПУ “Драгољуб Удицки”, песмом и игром, опростили су се од васпитача који су завршном плесу предшколаца „Кад си срећан, плеши” били са њима:

– У програму је учествовало 439 предшколаца. Ово је круна заједничког рада и труда васпитача, деце и њихових родитеља. Њих никако не смемо да заборавимо. Испратили смо дивну генерацију, а ово је свакако би догађај за памћење- рекла је Кристина Дрљић, директорица ПУ “Драгољуб Удицки”. Величанственој завршној приредби предшколаца присиствовали су Никола Лукач, градоначелник Кикинде и његови сарадници:

-Честитам родитељима, али и васпитачима и пословодству ПУ “Драгољуб Удицки” на изузетној приредби и још једној генерацији која је стасала за школу. Родитељима, бакама и декама желим пуно здравља , осмеха и игре са малишанима током летњег распуста. Ове предшколце од септембра очекује нова епоха у њиховом детињству и одрастању- саопштио је Лукач.

Извор: Град Кикинда