ЧЕГА СЕ ПАМЕТАН СТИДИ, ТИМЕ СЕ БУДАЛА ДИЧИ саопштење за медије ГрО СНС НС

Потпредседник Народне странке Борислав Новаковић који је пре неколико дана осуђен на шест месеци затвора, две године условно, због спречавања службеног лица у вршењу службене радње у својој бестијалности иде дотле да се у данашњој изјави дичи својим криминалним радњама. Наш народ та такве особе има изреку : „Чега се паметан стиди, тиме се будала дичи“. Очигледно, поносан због напада на полицајца у Врбасу 2018.године, најављује још жешће критике актуелне власти у наредном периоду, чега се ми не бојимо. Напротив.  Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду једва чека да чује неку наредну лаж изречену од стране човека који је и пре поменуте пресуде и раније био осуђиван за махинације приликом градње булевара Европе. Подсећамо да је Новаковић тада признао кривицу, како би је другостепени суд одбацио, јер за исто кривично дело не може да одговара два пута. Разлог због чега га Новосађани зову „Бора Солунац“ одавно је познат јавности. Дакле, реч је о окорелом криминалцу који је спреман на све, како би се поново домогао власти и могућности да настави са пљачком, тамо где је са својим жутим саборцима стао 2012. године.

Човек који ће у Новом Саду бити запамћен само по криминалу, дрзнуо се да без икаквих доказа прозове Андреја Вучића да управља политичком, а Звонка Веселиновића криминалном сценом нашег града. Српска напредна странка позива Новаковића да изнесе доказе какав то терор, како је изјавио, спроводе Вучић и Веселиновић у Новом Саду? Такође га позивамо да докаже и то на који начин и у којим случајевима председник Александар Вучић је утицао на рад судова, како наводи Бора Солунац?

Српска напредна странка подсећа Новаковића и његове пословно-политичке пајташе да је давно прошло време безвлашћа у Србији. Никоме се данас без доказа не изричу пресуде, па ни њему. А о било каквом утицају функционера наше странке на правосуђе у Србији, нека се распита у судовима и Тужилаштву.

Новаковићу, прошло је време „Сабље“, када је без икаквих доказа похапшено на хиљаде грађана, па су одштету после морали да плаћају порески обвезници наше земље. Такав утицај на правосуђе карактеристичан је само за тоталитарне системе, какав је био онај који је успоставио ДОС.