ЗЛОЧИНАЦ СЕ УВЕК ВРАЋА НА МЕСТО ЗЛОЧИНА саопштење за медије ГрО СНС НС

Да се злочинац увек враћа на место злочина доказује и данашње окупљање и перформанс  испред Полицијске управе Нови Сад од стране омладине Народне странке Вука Јеремића. Пребацујући кривицу за учињена недела и у историји Новог Сада незабележено скрнављење Градске куће, омладинци те странке потврдили су да су управо следбеници Јеремића и Новаковића актери овог срамног чина.        

Политичка борба подразумева парламентарну и ванпарламентарну борбу, али никако примитивизам. Међутим, од Јеремићевих и Новаковићевих кадрова грађани могу свашта да очекују. Да ли ће следећа мета вандала гладних власти бити Саборна црква, Матица Српска, Скупштина града или неки други културно – историјски споменик или орган власти остаје да се види. У изливу беса због давно изгубљених привилегија неостварених марксиста, нерадника, криминалаца и осталог олоша болесног ума, ништа неће моћи да нас изненади.

            Српска напредна странка позива Народну странку и све њихове знане и незнане коалиционе партнере и групице грађана да се, уместо смишљања гадости којима безуспешно настоје да привуку пажњу гласача, припреме за изборе који ће бити одржани следеће године. Највеће задовољство биће нам да их све заједно, уједињене у брлогу у којем се годинама ваљају, убедљиво победимо и пошаљемо их тамо где им је место – на сметлиште историје.