ПОЛИГРАФ НЕ БИ ИЗДРЖАО ЛАЖИ ОПОЗИЦИЈЕ И ЂИЛАСОВИХ МЕДИЈА GrO SNS NS SAOPŠTNJE ZA MEDIJE

 Захтев председника Градског одбора Демократске странке Вељка Крстоношића да градоначелник Милош Вучевић због подношења кривичне пријаве против председника Србије Александра Вучића и министра унутрашњих послова Александра Вулина поднесе оставку, по мишљењу Градског одбора Српске напредне странке представља хајку на грађане који желе да истина о наводној повезаности председника и министра са криминалним групама изађе на видело. Грађани Србије заслужују да сазнају истину о овом случају који је већ дуже време присутан у јавности.  Подношење кривичне пријаве на основу података које су износили поједини “независни” медији и реаговање правосудних органа у чији рад немамо права да се мешамо,  најбољи је начин да се дође до истине. За разлику од већине опозиционих првачића, ми у  Српској напредној странци на челу са председником Вучићем истине се не бојимо. Исти случај имали смо и приликом оптужби Ђиласових медија и дела опозиције о наводној вези браће Вучић са афером Јовањица. После одбацивања тужбе, истог тренутка су заћутали. Извињење за изговорене лажи је изостало, мада га нисмо ни очекивали.  Сада поново, уз помоћ плаћених медија и потплаћених “независних” новинара, покушавају да компромитују највише државне функционере. Боље нека се присете ко је све од бивших функционера ДОС-а био у контакту са убицама премијера Ђинђића.

За разлику од Новаковића, Ђиласа, Јеремића, Тепићеве и њиховог портпарола Крстоношића, функционери Српске напредне странке у сваком тренутку своју невиност на сваку њихову оптужбу, спремни су да докажу и на полиграфу. Када бисмо прикључили било кога од набројаних политичара у покушају, бојимо се да полиграф не би издржао толику количину лажи.

За крај, Српска напредна странка им још једном поручује: нека скупе храброст или народски речено, стисну петљу, изађу на наредне изборе и провере поверење народа. Ово што раде је, најблаже речено, јадно, тако да је најбоље да што пре одмеримо снаге на изборима, па да се коначно затвори књига лажи српске опозиције.