ВИ НИСТЕ СТРАНКА НИКАКВЕ СЛОБОДЕ И ПРАВДЕ, ВЕЋ ПОЛИТИЧКИХ ЛЕШИНАРА Саопштење за медије ГрО СНС НС

           Саопштење које је данас издала Странка слободе и правде доказ је да је ово политичка организација политичких лешинара који на туђој несрећи желе да придобију јефтине и јадне политичке поене. За време садашње власти, којој су Новосађани три пута узастопно на фер и слободним изборима на које ти исти слободољубиви правдољупци нису смели последњи пут да изађу, постављен је никада већи број саобраћајне сигнализације. Све је већи број лежећих полицајаца у близини предшколских и школских установа. Цео град је покривен видео надзором, укључујући и мостове, раскрснице и прилазе Новом Саду. Грађани се добро сећају којом се брзином, за време Демократске странке из које потичу ови лешинари, ширио видео надзор. И не само то. Какви су били видео снимци са тих камера. Резолуција је била толико лоша да вандале ни рођена мајка не би препознала, а камоли полиција. Намерно или случајно?

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду са презиром одбацује оптужбе на рачун градоначелника Милоша Вучевића изнете у саопштењу Странке слободе и правде. Знамо да је у време бахаћења њихове матичне странке било уобичајено уплитање политике у рад правосудних органа, па зато и овог пута понављамо да се Милош Вучевић нити било који функционер Српске напредне странке и наших коалиционих партнера неће мешати у рад правосудних органа. Правосуђе је у Србији и у свим демократским друштвима независно и тако ће остати.

Милош Вучевић се, за разлику од ваших градоначлника од којих се не зна који је био гори и неспособнији, итетако меша у свој посао. Основни задатак је обезбеђење безбедности грађана, а координација активности са полицијом и свим градским институцијама одвија се непрекидно на дневном нивоу. Градоначелник чини све како би се та безбедност повећала, а бахатост једног броја возача свела на најмању могућу меру. Он сигурно не може бити кривац за последња два немила догађаја у којима су изгубљени млади животи, а одговорност за њих утврдиће они који су за то Законом надлежни.