POČELE PRIPREME ZA PROLEĆNI DEO PRVENSTVA U F.K. „JEDINSTVO“- GOSPOĐINCI

U Gospođincima su počele pripreme za prolećni deo prvenstva u fudbalu, koje će zvanično početi 7 i 8 marta (subota i nedelja).
Fudbaleri F.K. Jedinstvo, odazvali su se u punom sastavu na prozivku i trening.
Saznajemo da su svi zdravi, disciplina i pristup treninzima kao i uvek do sada odličan, svi su u konkurenciji za igru.
Jesenji deo prvenstva je bio više nego uspešan, u Gradskoj ligi gde igraju nalaze se na prvom mestu sa 39 bodova, od 14 odigranih utakmica imaju 13 pobeda i 1 izgubljenu utakmicu, gol razlika je 57:11.
Sve ovo su odlični pokazatelji, da će gospođinački fubaleri nastaviti i u prolećnjem delu prvenstva sa odličnom timskom igrom, koja će doneti uspeh i dobre rezultate.
U gospođincima tradicija igranja fudbala je veoma duga, prošle godine proslavili su 100 godina postojanja kluba, nizom manifestacija koje su bile izuzetno dobro posećene.
Predsednik kluba Đorđe Pantić, „Pokazali smo da hoćemo i možemo rezultatima koje smo ostvarili, fudbal se igra za publiku i nama je  potrebna podrška publike“.
Sudeći po svemu do sada što smo imali priliku da vidimo, u gospođincima će se igrati dobar i kvalitetan fudbal, da je to zaista tako uverićemo se sa početkom prolećnog dela fudbalskog prvenstva.
Za vojvodjanske: M. Živković