РАДНИЦИ И РУКОВОДИОЦИ КОМУНАЛЦА У ЗАЈЕДНИЧКОЈ АКЦИЈИ

Радници Јавног комуналног предузeћа “Комуналац“ Врбас настављају са акцијом  дезинфекције јавних установа и јавних површина на територији општине Врбас раствором који садржи натријум хипохлорит. Овај третман заштите  спроводи се у складу  са мерама и упутствима надлежних у  Републици Србији и општини Врбас  с циљем спречавања  ширења вируса Ковид 19 и заштите јавног здравља становништва на територији врбаске општине.  У току данашњег дана биће дезинфиковани спортски тeрени и  игралишта у Врбасу, а потом тим „Комуналца“ прелази у Равно Село, Змајево и Бачко Добро Поље у испомоћ екипама које у овом насељу врше  заштиту од корона вируса.

Радницима Пословне јединице „Чистоћа“ ЈКП  „Комуналац“  који дезинфекцију врше помоћу  атомизера, као подршка, али и пример другима, придружило се у раду  руководство предузећа на челу са директором  Синишом Адамовићем и извршним директором Игором Шкундрићем. Руководство је обучено за вршење дезинфекције, и истичу да сматрају  да је њихова обавеза да у овим тешким тренуцима и сами дају допринос на превазилажењу ове тешке ситуације и  гашењу епидемије вируса корона. 

Током дезинфекције у Равном Селу, Змајеву и Бачком Добром Пољу трактором са распрскивачем, у циљу заштите од вируса, третирани су тротоари, путеви и паркинзи.  Следи нови круг заштите јавних установа и површина првог приоритета: објеката  Опште болнице Врбас, Дома здравља „Вељко Влаховић“, амбуланти, апотека и Геронтолошког центра. Ове мере предузимаће се све док буде постојала опасност од ширења вируса.

У врбаском „Комуналцу“ се надају да ће њихов пример следити и други. Поштовањем мера и придржавањем упутстава добијених од стране надлежних штабова за ванредне ситуације дајемо свој допринос у борби за цело наше друштво. Победићемо само заједничким снагама.