ПАНЧЕВАЧКИ РАДИКАЛИ ИЗБРАЛИ НОВОГ ПРЕДСЕДНИКА

              Слободан Мрђен  је нови председник Градског одбора Српске радикалне странке у Панчеву и носилац листе за локалне изборе за Скупштину Града Панчева.

               На седници Окружног одбора Српске радикалне странке за Јужни Банат, која је одрана 19. маја 2020. године, Слободан Мрђен је изабран за председника Градског одбора српских радикала у Панчеву и за носиоца листе на локалним изборима за Скупштину Града Панчева, који су заказани за 21. јуни, 2020. године.

               Слободан Мрђен је 46-огоишњи професор физичке културе и дугогодишњи просвети радник. Рођен је у Книну из кога је са породицом избегао током злочиначке операције Олуја, августа 1995. године. Мрђен је ожењен и отац петоро деце.

               „Почаствован сам избором на место председника Градског одбора, који ме мотивише да својим личним ангажманом и несебичним залагањем учиним све, како би српски радикали поново били најјача политичка партија у Панчеву. Позивам све бивше чланове, симпатизере и искрене родољубе да приступе Српској радикалној странци, како би заједничким снагама учинили наш град бољим местом за живот. Очекујем успех на предстојећим републичким, покрајинским и локалним изборима и позивам све патриоте да своје поверење укажу изборним листама Српске радикалне странке.“ – изјавио је Слободан Мрђен, нови председник Градског одбора Српске радикалне странке у Панчеву.

               Српски радикали позивају све Панчевце да својим потписом подрже листу Српске радикалне странке за Град Панчево, који се свакога дана, од 10 до 20 часова, прикупљају у просторијама Странке, Штросмајерова број 2, код старе поште.