GOSPOĐINČANI DOPRINELI ULASKU RFK NOVI SAD U OMLADINSKU LIGU SRBIJE

Gospođinčani su prošle godine svečano proslavili 100 godina igranja fudbala u svom selu, za to vreme iznedrilo se mnogo dobrih igrača.
Ovaj tekst je o dva mlada fudbalera Nikola Tankosić i Branislav Ćelić koji su rođeni 2002 godine, oni su se od samog polaska u osnovnu školu opredelili za ovaj sport.
Počeli su kao petlići u FK „Jedinstvo“, upornim radom i zalaganjem danas igraju u omladinskoj selekciji RFK Novi Sad, Nikola je golman a branislav je na poziciji desnog krila.
Na nedavno odigranoj finalnoj fudbalskoj utakmici u Staroj Pazovi, na terenu SC FSS protiv FK Petar Puača za ulazak u Omladinsku ligu srbije RFK Novi Sad je pobedio sa 3 : 1.
Treći gol za novosađane postigao je Branislav Ćelić iz penala u 90 minutu.
Koliki je značaj bio ove utakmice,  u prilog tome govori prisutnost  menadžera i skauta, Predsednika fudbalskog saveza srbije Kokeze i gradonačelnika Novog Sada  Miloša Vučevića.
Ulaskom u Omladinsku ligu srbije naši momci igraće fudbal sa ekipom u celoj srbiji, nadamo se da će kao i do sada pobeđivati.
Ljubav, volja i želja za uspehom krase ove mlade momke, u razgovoru s njima saznajemo, da je za ovakav uspeh pored svega navedenog potrebno mnogo odricanja.
 Treninzi su svakodnevni, treneri Momir Brankov i Milovan Pankov traže maksimum od svakog igrača na terenu i uspevaju u tome.
Poruka za kraj ovog teksta svima koji vole fudbal i žele da počnu sa treniranjem: „Budite uporni, vredno i stalno trenirajte, slušajte vaše trenere i nemojte dozvoliti da vas bilo šta poremeti u tome“, rezultat neće izostati, kažu složno Branislav i Nikola.