НА ГРАДСКОМ БАЗЕНУ У ИНЂИЈИ

На улазу у Инђију на око 35км из правца Новог Сада, налази се спортско-рекреативна зона. Овде су смештени градско купалиште, спортски терени и хала. Пријатно смо изненађени лепотом језерцета одмах поред базена. Како сазнајемо ова зелена оаза је недавно уређена а годинама је омиљено место риболоваца.

Дошли смо у радни дан, тако да није било гужве. Градски базен је објекат Спортског центра Инђија и улазница је 300 динара за одрасле, а ако стигнете након 17 часова цена је 180 динара. Поред олимпијског постоји и хидромасажни базен а за предшколце ту је дечји на ком је „печурка“ са водопадом.

За малишане постоје игралишта. За оне мало старије ту су тобогани, кошаркашки терен. Овде се налази све што вам је потребно за леп провод и освежење у летњем периоду. Можете изнајмити лежаљке са сунцобранима и купити храну и пиће. Ту су кабине за пресвлачење, тоалети, тушеви.

Посебно је пријатно што има пуно природног хлада и зеленила па свако може пронаћи место за себе. Позивамо све који су у околини да уживају још мало док траје сезона, а ми смо свакако пронашли дестинацију коју ћемо убудуће радо посећивати.

За Војвођанске текст и фотографије: Ивана В.