ПОТПИСАН УГОВОР ИЗМЕЂУ ПРИВРЕДНЕ КОМОРЕ ВОЈВОДИНЕ И ВОЈВОДИНА МЕТАЛ КЛАСТЕРА О ЗАЈЕДНИЧКИМ АКТИВНОСТИМА ЗА ИЗРАДУ СТУДИЈЕ О СТАЊУ И ПЕРСПЕКТИВАМА МЕТАЛСКЕ /МАШИНСКЕ ИНДУСТРИЈЕ

У Привредној комори Војводине председник Бошко Вучуревић и  Зоран Пекез испред Војводина Метал Кластера   потписали су уговор којим се дефинише заједничка активност за  израду студије  „ Стање и перспективе металске/ машинске индустрије Војводине“   .

Нашу сарадњу смо озваничили споразумом  још 2017. године истакао је председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић истичући да ћемо и даље радити на промоцији и унапређењу металског сектора у Војводини.

Привредна комора Војводине као место окупљања препознаје значај пословног удруживања у циљу  лакшег пословања и постизања бољих резултата. Израда студије о стању металске индустрије је од посебног значаја јер ће нам дати добре основе за даље потезе – поготово у међурегионалној сарадњи рекао је Вучуревић.

Наша сарадња па и овај уговор  долази као последица заједничког интереса а све у циљу промоције привреде истакао је Зоран Пекез и додао да Војводина метал кластер окупља представнике  металног  сектора у Србији, од тога су 85% предузећа из Војводине.