ОДРЖАН НОВОСАДСКИ АРТ & ПОП ФЕСТИВАЛ

Присуствовали смо фантастичном сусрету уметности и креативности, сјајне музике и дружења. Овога пута јединствени новосадски Арт & Поп фестивал одржан је у прелепом дворишту Архива Војводине у Новом Саду у суботу од 15 до 20 часова. Фестивал спаја излагаче који исказују свој дар чинећи овај свет лепшим и посетиоце који у томе уживају, уједно пружајући подршку талетованим људима да одрже свој бизнис.

Уз мере које је потребно поштовати у зеленилу дворишта Архива на један опуштен и домаћински начин креативни ствараоци и уметници су се представили публици и понудили своје радове. Почевши од декорације створене ручно од коришћених материјала све указује на важност рециклаже и еколошке свести.

Купујући „хандмаде“ производе, уникате ми подржавамо домаће и указујемо поштовање креативцима око нас. У више или мање препознатљивим облицима уметности уткани су делићи инспирације самих ствараоца. Све о фестивалу и учесницима, као и прелепе фотографије и најаве догађаја можете пратити  на ФБ страници Art & Pop Festival.

Свако је према афинитету могао пронаћи и купити понешто за себе или једноставно уживати у проводу. Видели смо штандове накита, цртача стрипа, декорација за фонтане, Креативке НС, природне козметике, израде биљних екосистема, кристалне еликсире, слике од пресованог цвећа, радове Галерије ОСИ арт удружења дистрофичара Јужнобачког округа и многе друге. Било је ово једно пријатно вече и унапред се радујемо следећем дружењу.

За Војвођанске текст и фотографије: Ивана В.