ПОБОЉШАНА ПУТНА ИНФРАСТРУКТУРА У БУДИСАВИ

Завршени су радови на изградњи путне и комуналне инфраструктуре у делу Улице Петра Драпшина у Будисави, саопштила је Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције Нови Сад.

Реализацијом ове инвестиције, укупне вредности 13,4 милиона динара, становници Будисаве добили су савремену саобраћајницу дужине 163 метара, ширине 5 метара, затим колске улазе ка породичним објектима ширине 3 метра, и 179 метара нове водоводне мреже. Изграђене су и пешачке стазе, поплочане бехатон коцкама укупне дужине 326 метара и постављено је пет нових стубова јавне расвете. У оквиру радова у делу Улице Петра Драпшина, на дужини трасе од 185 метара одводњавање атмосферске канализације решено је обострано постављеним каналима.

Попут ове инвестиције у Будисави, чијим становницима смо решили проблем на који су указивали, и даље ћемо пратити захтеве који стижу из месних заједница, како бисмо заједно радили на обезбеђивању једнаких услова за живот у свим деловима Града, односно, како би даље равномерно развијали Нови Сад, саопштавају из Градске управе за грађевинско земљиште и инвестиције Нови Сад.