MILICA BUMČIĆ DO BRONZE NA JUNIORSKOM PRVENSTVU SRBIJE U ATLETICI

20 februara u Beogradu je u organizaciji Srpskog Atletskog Saveza održano pojedinačno prvenstvo Srbije u atletici u dvorani u kategoriji mladjih juniora/ki – U18.

Takmičenje je sprovedeno prema strogim ydravstveno-epidemiološkim pravilima zaštite od virusa Kovid 19.

Na takmičenju je učešće uzelo nekoliko stotina atletičara/ki iz klubova širom Srbije.

Atletski klub Tamiš je predvođen trenerom Zoranom Kocićem učestvovao sa dve atletičarke i zabeležio veliki uspeh osvajanjem jedne medalje.

U trci na 3000m sportsko (brzo) hodanje velika nada AK Tamiš Milica Bunčić je osvojila treće mesto i bronzanu medalju. Treba svakako napomenuti vrlo bitnu činjenicu da je Milica Bunčić takmičila sa godinu dana starijim atletičarkama .  

Obzirom da Milica Bunčić nije mogla da trenira poslednjih 15 dana zbog zdravstvenih (stomatoloških ) problema, zbog kojih je morala da propusti Seniorsko prvenstvo Srbije – rezultat i  plasman  koji je ostvarila su više nego odlični…Milica Bunčić je svakako medju 3 (tri) najuspešnije atltičarke u Srbiji i u narednom periodu je očekuju pripreme za državno prvenstvo koje će se održati na otvorenom, 13 marta u Vlasotincu.

Druga takmičarka AK Tamiš – Saška Radanov je bila jedna od  najmladjih atletičarki u finalnoj trci obzirom da je još pionirka, ovaj put nije bila na podijumu, ali je takodje velika nada AK Tamiš koju sledeče takmičenje očekuje 7 marta , prvenstvo Srbije u kategoriji pionirki.