KROS PETNICA 2021

U organizaciji Valjevskog atlettskog kluba (VAK 014) U Valjevu je 16 maja održan kros po nazivom – Petnica 2021. Kros je održan na prelepim terenima sportskog centra Petnica iznad Valjeva .

Učešće na krosu je uzelo nekoliko stotina atletičara/ki u kategorijama od najmlađih atletskih škola-do kategorija seniora/ki.

Takmičenje je održano prema pravilima i propozicijama SAS ,uz poštovanje propisanih zdravstvenih mera vlade Srbije u suzbijanju infekcije Covid 19.

Atletski klub Tamiš    predvođen trenerom Zoranom Kocićem je učestvovao sa 9-oro atletičara/ki i ostvario zapažen uspeh osvajanjem dve medalje.

U kategoriji starijih pionira (U16) Srbislav Glavinić je na distanci od 1500m sjajno trčao i osvojio svoju prvu srebrnu medalju.

U kategoriji Seniorki (20+) Milica Radanov je na dostanci od 2000m stigla prva na cilj i osvojila zlatnu medalju.

Za AK Tamiš su još nastupili i :

Aleksandar Kojić, Vojin Zekanović, Danilo Marsenić, Vanja Glavinić, Emilija Jelesijević, Milica Slavujac, i Dunja Vučković.

Sve čestitke zaslužuje organizator AK VAK 014 koji se potrudio da bezprekorno organizuje atletsko takmičenje    uz bogat nagradni fond za najbolje takmičare/ke.