DEFILE I SVEČANI DOČEK FUDBALERKI SPARTAKA

Fudbalerke Spartaka su sinoć u Čačku osvojile Kup Srbije i time u ovoj sezoni osvojile duplu krunu, navodi subotica.info

Podršku u finalnoj utakmici imale su i od gradonačelnika Subotice, Stevana Bakića koji je u Čačku bodrio plave golubice. Po dolasku fudbalerki u Suboticu grad je preko Sportskog saveza Subotice organizovao svečani defile i doček za ostvarene rezultate. Subotičani su danas imali prilike da pozdrave šampionke Srbije koje su u kočijama „Ergele Kelebija“ prodefilovale gradskim ulicama. 

Nakon sat vožnje po gradu, osvajačice duple krune zajedno sa Stručnim štabom ispred Gradske kuće dočekala je Nataša Aleksić, član gradskog veća zadužena za sport i omladinu. – Čestitam devojkama na ovom velikom uspehu. Drago mi je da sam zajedno sa gradonačelnikom sinoć imala mogućnost  da prisustvujem finalnoj utakmici Kupa. Ovim dočekom smo želeli da im se bar malo odužimo za sve ono što su uradile za svoj klub i Grad. Zahvaljujem se i „Ergeli Kelebija“ koja nam je pomogla u realizaciji svečanog defilea i bila sa nama partner u slavlju. Devojkama želim da se odmore i u novoj sezoni ostvare sve zacrtane ciljeve. 

Kapiten šampionske ekipe, Violeta Slović zahvalila se na dočeku ispred ŽFK Spartak. Zahvalnost duguju Gradu i gradonačelniku Stevanu Bakiću na velikoj podršci kao i na ovom defileu. Istakla je da je bilo jako emotivno, da su sve igračice osetile podršku od subotičana koji su ih aplauzom pozdravljali. Violeta je naglasila de će ova generacija u sledećoj sezoni pokušati da ode i korak dalje sa ostvarenim rezultatima a tu pre svega mislim na Ligu šampiona, te da se ekipa plasira u grupnu fazu.

Izvor: subotica.info