РАДНИЦИМА “КАПЕЛЕ“ УРУЧЕНЕ ПЛАКЕТЕ

У знак захвалности за максимално ангажован и пожртвован рад у Радној јединици „Капела“ током пандемије COVID 19, менаџмент ЈКП „Комуналац“ донео је одлуку да награди плакетама предузећа највредније раднике.

„Ови људи нису калкулисали и обазирали се на све ризике, већ су безусловно обављали свој посао и све задатке. Свакодневно су се излагали различитим ризицима, пре свега приликом прихвата преминулих од опасног вируса из Опште болнице и кућа, али сваки појединачни задатак је био извршен. Показало се да су и сами у неком тренутку били заражени корона вирусом, али нису одустајали. Такође, значајан посао одрадиле су екипе које смо оформили за дезинфекцију јавних објеката и јавних површина у моментима када је пандемија била на врхунцу. Овај посао су обављали иако им он није био у опису радних места. Похваљујем и све друге запослене у ‘Комуналцу’ који су у ванредном стању успели да изврше све своје обавезе. Комуналне делатности су крвни судови сваког града, ако оне закажу стаје цео систем, а то се код нас није догодило. Зато комунални радници јесу понос наше општине“, рекао је Игор Шкундрић, директор ЈКП „Комуналац“. Он је посебно захвалио Миљану Вујовићу, руководиоцу РЈ „Капела“, за добру организацију и ефикасност у посебним условима пословања.

Плакете ЈКП „Комуналац“ добили су: Огњен Кесић, Горан Пиварски, Јовица Теглаш, Зорица Ћетковић, Кристина Јовић, Бранко Стојанов, Норбер Филеп, Васиљка Гаћина, Милан Ђоковић и Миљан Вујовић.

Захваљујући у име запослених у РЈ „Капела“, Вујовић је истакао да је добровољна одлука свих запослених била да се максимално помогне свим грађанима и медицинском особљу, како би се победио вирус. „Треба истаћи да током периода короне и ванредне ситуације једино су наши запослени имали обавезу да износе покојнике из COVID одељења Опште болнице. Даноноћно смо дежурали, без дана паузе, успевали смо да се изборимо са несташицом погребне опреме и разног материјала, дочекивали сроднике покојника из свих околних општина које су усмерене на Општу болницу Врбас, чак и успели да подигнемо квалитет услуга и уредимо гробље. Задовољство ми је што је то неко препознао, многи људи ни не знају са каквим се изазовима сусрећемо и ове плакете јесу сатисфакција за урађено“, рекао је Вујовић.