СПОРТСКИ САВЕЗ ОПШТИНЕ АПАТИН СТИПЕНДИРА 9 СПОРТИСТА

Најбољи спортисти наше општине, узраста од 12 до 18 година, који су у својим спортсим категоријама наступали и на репрезентативном нивоу, данас су у великој сали СО Апатин добили годишње стипендије.

Присутне је на самом почетку поздравио заменик предсднице општине Апатин Радован Ђукић и изразио задовољство што је у прилици да испред општине Апатин помогне рад младих и успешних спортиста.

Ове године смо планирали и одвојили 5 милиона динара више за спорт него до сада, те ћемо бити у могућности да тим средствима покријемо доста захтева које спорт сам по себи носи, пре свега деци и млађим категоријама, поручио је Радован Ђукић

Секретар спортског савеза општине Апатин Радомир Радујко, најавио је и за наредне године већа улагања наше општине у млађе категорије.

Задовољство ми је што ове године имамо 9 стипендиста, што је три пута више у односу на прошлу годину. Границу смо са 15 спустили на 12 година, како би више деце добило шансу. Поред стипендиста, имамо и нашу талентовану кошаркашицу која нас је наступима за репрезентацију задужила да јој једним ваучером пружили подршку за даљи рад, рекао је Радујко

Извор: Општина Апатин