PANČEVO: „LIVE AID” U UTORAK U BAŠTI DOMA OMLADINE

U utorak, 13. jula, u 19 časova, u bašti Doma omladine održaće se prva Live Aid žurka u bašti Doma omladine, navodi 013info.

 KOMPAS obeležava 36 godina od održavanja Live Aid-a. U utorak uveče, ako volite da pevate, moći ćete da učestvujete na karaoke žurki. Nakon karaoka, nastupiće RAMPA -Radioaktivna melodija Pančeva, šestočlani pop-fank bend naših talentovanih mladih sugrađana, a njihovo izvođenje će trajati do 22 sata. Odmah zatim, uslediće DJ žurka uz muziku 80-ih pa sve do današnjice koju vrti Zminita i trajaće do ponoći.

 Zarad bolje atmosfere, organizatori pozivaju sve da ispoštuju dress code u duhu 80-ih – hipi, retro, vintidž ili pankerski.

 – Na događaju ćeš imati priliku da upoznaš Fredija Merkjurija u prirodnoj veličini i napraviš ikoničnu fotku (zato ispoštuj dress code). Ulaz će biti 200 din, ali ukoliko ispoštuješ dress code ostvarićeš 50 odsto popusta i platiti ulaz 100 dinara. Na KOMPAS-ovom štandu biće kutija za donacije i besplatni kondomi, kao i kviz o seksualnom zdravlju.

 Sakupljen novac od ulaznica i svih donacija će biti prosleđeni Solidarnoj kuhinji. Na ovaj način okupljamo zajednicu (i prvenstveno mlade) da nesebično doprinesu i budu deo borbe protiv gladi. 

U čast ovom velikom događaju, u saradnji sa Omladinskim resursnim centrom i Domom omladine Pančevo organizujemo prvi pančevački Live Aid, navodi se u pozivu.

Izvor: 013info