ПРЕДСТАВЕ ЗА ДЕЦУ У ПОПИНЦИМА, КАРЛОВЧИЋУ И ПРХОВУ

Дечије културно лето у организацији пећиначког Културног центра под покровитељством општине Пећинци наставља се ове недеље у Попинцима, Карловчићу и Прхову.

У четвртак 15. јула на платоу споменика у центру Попинаца биће изведена представа за децу под називом „Девојчица са црвеном качектом“, док ће у петак 16. јула малишани у Карловчићу испред Дома културе бити у прилици да погледају представу „Дечак који није хтео да одрасте“.

У суботу 17. јула испред Дома културе у Прхову најмлађи ће моћи да погледају представу „Девојчица са црвеним качкетом“.

Све представе почињу у 19 часова, а за децу су припремљени пригодни поклони. Уколико временски услови буду неповољни, представе ће се извести у затвореним просторима.

Интерактивне представе у којима играју Јелена Недељковић и Бојан Наић рађене су у продукцији пећиначког Културног, а режирао их је студент позоришне и радио режије на Факултету драмских уметности у Београду, Слободан Станковић из Пећинаца.

Дечије културно лето траје од 1. до 31. јула у оквиру којег се сваког четвртка, петка и суботе на отвореним просторима изводе представе за децу у свих 15 насеља општине.

Манифестација се реализује у сарадњи са Саветима месних заједница и образовним институцијама.

Извор: Општина Пећинци