ЗА ВИКЕНД У ЦРВЕНКИ„СЛАТКИ ДАНИ У СРЦУ БАЧКЕ“

Општина Кула, Туристичка организација општине Кула и локалне компаније међу којима су „Јафа” Црвенка и Шећерана „Црвенка”, организују највећу и најслађу манифестацију „Слатки дани у срцу Бачке” 17. и 18. јула, која за циљ има не само промовисање специфичности Црвенке као насељеног места, кроз културно забавни садржај него и промоцију слатке индустрије захваљујући којој је Црвенка препознатљива на Балкану и ширe.

Сви који посете манифестацију у „Слаткој улици“, пронаћи ће производе које су понудили Фабрика бисквита „Јафа“ и Шећерана „Црвенка“, као и бројни приватни произвођачи слаткиша,удружења жена, Удружење воћара и виноградара „Стари подруми“ из Црвенке као и производе великог броја излагача из овог дела Бачке.

Карневалска атмосфера неће изостати ни ове године. Слатку манифестацију обележиће учешће мажореткиња, добошара, уличних свирача, хаос-аниматора, мађионичара, жонглера, штулаша-кловнова и фолклорних ансамбала а програм почиње у суботу у 10 часова.

Централни догађаји биће концерти популарних певача у вечерњим сатима  17. јула наступ Лепе Брене, а 18. јула група „Hurricane” и Ђанија.

За све посетиоце манифестације „Слатки дани у срцу Бачке” организатори су обезбедили бесплатан аутобуски превоз из свих насељених места општине Кула.

Директор Туристичке организације општине Кула, Владимир Станковић овом приликом моли Црвенчане да у суботу и недељу прошетају до центра места, а да своје паркинге оставе гостима чији се долазак очекује у великом броју из свих крајева бивше Југославије.

Извор: Општина Кула