ПРВИ РАДНИ ДАН ОГАРЧАНА

Фудбалери Шумара одрадили су јуче први тренинг. Већ на самом старту припрема, видело се да су сви жељни фудбала и рада. Оптимизам је очигледан и истичу шампионске амбиције у следећој Међуопштинској лиги Срем – група Исток.

Председник клуба Милан Радојчић јасно је одредио приоритете пред нову такмичарску сезону.

„Током претходне сезоне, чврсто смо одлучили да се клуб што пре стабилизује. Време свеопште фудбалске апатије у Огару мора бити иза нас. Не мислимо само на сениорску екипу, већ и на млађе категорије. Дакле, циљ је Сремска лига. Фудбалски смо се поприлично појачали. За сада, нови играчи су: Мирко Митровић (Сремац, Добринци), Никола Товаровић (Јелен, Јеленча), Ненад Митровић (Доњи Срем 2015, Пећинци) и Ненад Ђуричић (Слобода, Доњи Товарник). У току су преговори са још 4-5 фудбалера. Клуб је напустио само Марко Рајић. Новина је и стручни штаб. Екипу ће водити Никола Цветићанин, доскорашњи тренер Слоге из Вогња и његов помоћник Дарко Шућин. Тренираће се четири пута недељно, уз одигравање више пријатељских утакмица и то са екипама из већег ранга: Напредак (Попинци), Слога (Вогањ), Партизан (Витојевци), Борац (Кленак) и Јединство (Рума)“ – рекао је Радојчић.

Новом тренеру Николи Цветићанину је јасно у какву је средину дошао.

„Врло брзо смо се препознали, јер су нам циљеви заједнички. Јасно ми је да сам дошао у нову средину и да ћу радити са новим играчима. Изазов је огроман. Међутим, изазова се не плашим“ – изјавио је Цветићанин.

Извор: Општина Пећинци