ZAVRŠEN 19. SUMMER3P FESTIVAL

U nedelju 25. 7. je završen 19. Summer3p, prožet jakim emocijama publike, koja je željno iščekivala svoj omiljen festival, navodi subotica.info.

Festival je počeo u petak, 23. jula, na atraktivnoj lokaciji Muškog štranda kraj Palićkog jezera, pod sloganom “Made IN Serbia”, a nakon festivala slogan bio mogao biti promenjen u “Pleši do sreće”.

Domaće DJ zvezde Marko Nastić i Lea Dobričić još jednom su pokazale svetski kvalitet, što je publika nagradila posebnom energijom i jakim emocijama. Celokupnoj fenomenalnoj amosferi doprineli su i odlični nastupi najboljih lokalnih DJ-eva: Neomodern,  Ascaloon, uzbudljivi live act DJ Chrono i Bobby Shepherd na violini, DJ Denni i juče tokom Porodičnog dana –  Andy Dee i Poison Charlie.

Tokom tri festivalska dana publika je uživala i aktino ušešće uzela u raznovrsnom radioničarskom programu, izložbama i performansima.

Posećenost 19. Summer3p festivala bila je na nivou godina pre pandemije, ali je na Porodičniom danu, održanom juče na prelepoj obali Palićkog jezera, zanimljivom kulturno-sportsko-muzičkom programu prisustvovalo najviše roditelja sa decom do sad.

Bio je to Summer3p za pamćenje!

Više fotografija možete pronaći na sajtu, kao i  FB strani Instagram profilu festivala:
www.summer3p.org
www.facebook.com/summer3p
www.instagram.com/summer3p_festival

Summer3p festival podržavaju: Grad Subotica, AP Vojvodina, Kancelarija za mlade Subotica i Fondacija „Danilo Kiš“.

info: Summer3p

Izvor: subotica.info