ОДРЖАНЕ ПЕТЕ СЕОСКЕ ИГРЕ У БОЂАНИМА

Сеоске игре које се већ пету годину одржавају у Месној заједници Бођани и ове године су реализоване у суботу 31.07.2021. године на стадиону Фудбалског клуба „Славија“ у Бођанима, а исте су привукле велики број заинтересованих посетилаца.

 Екипа љубитеља мотоциклиста под именом „Хомер“ ове године је припремила врхунску забаву и музичко дружење у склопу сеоских игара. Њихова очекивања су оправдана, а врхунац вечери приредио је бенд „Свети грал“, „Нострадамус“.

 Целовечерњем концерту су током дана претходили различити такмичарски садржаји како за оне најмлађе тако и за оне нешто старије посетиоце ове манифестације.

 Деца ватрогасци, навлачење конопца, обарање руку, фудбал у категорији дебели против мршавих, скок у даљ и такмичење у кувању котлића само су неке од дисциплина у којима су ове године уживали сви посетиоци манифестације у Бођанима.

 „Ми се увек трудимо да пре свега будемо добри и одговорни домаћини, те смо и ове године са нестрпљењем дочекали све госте који су у суботу одлучили да нам се придруже. За најуспешније такмичаре у свим категоријама смо обезбедили и награде које је доделио председник општине Бач, Др Стева Панић, али нам је дружење и размена заједничких искустава увек на првом месту“, истакао је председник Савета месне заједнице Бођани Ивица Думенџић.

Извор: Општина Бач