МАРКСИСТА – УРБАНИСТА Саопштење за медије ГрО СНС НС

Коментар потпредседника Народне странке Борислава Новаковића на рачун плана уређења површина на Подбари због изградње стамбеног комплекса, говори у прилог томе да овај марксиста – урбаниста нити се разуме у грађевинарство, нити у политику. Једино чега се сигурно сећа су масне провизије којих се заједно са својим саборцима из Демократске странке напримао после 5.октобра. Бора Солунац је у свом лудилу које га све више обузима пред најављене изборе наредног пролећа, заборавио да је у Новом Саду на снази Генерални урбанистички план из доба када је он, на несрећу Новосађана, био први човек града. Да ли је дотични марсиста-урбаниста, сем што је доказао да може да се клонира и да истовремено буде у Солуну и Новом Саду, постао и видовит, па унапред зна како ће изгледати нови Урбанистички план? Градски одбор Српске напредне странке подсећа грађане да ће се тај документ ускоро наћи на јавном увиду и да ће сви они бити упознати са њим, пре него што дође пред одборнике Скупштине града на одлучивање.

            Српска напредна странка сматра да је данашња изјава марксисте-урбанисте Новаковића само доказ деструкције и недостатак жеље да се Нови Сад развија док се он и „уградитељи“ из ДС-а не врате на власт. Када је већ толики локал патриота, како жели да се прикаже гласачима, зашто није довео ниједног инвеститора у Нови Сад док је био у прилици? Зашто у нашем граду у том периоду није никла ниједна фабрика, већ су затваране оне које су генерације пре нас градиле? Зашто није завршио Бетанију, а зграда Клиничког центра Војводине стајала је као костур из најгорег хорор филма? Колико вртића је подигнуто за време власти досманлија у Новом Саду? Колико је деце било уписано у државне вртиће и да ли су исплаћиване субвенције за сву децу која су се нашла испод црте?

            Уништавање Новог Сада и Србије док се они не врате у седло и не зајашу нас поново, једина је политика Новаковића, али и његових политичких гуруа – Јеремића и Ђиласа. За тако нешто је ипак потребна подршка народа, коју су давно изгубили.