ГРАД ПОДРЖАО ОРГАНИЗАЦИЈУ ТУРНИРА У МАЛОМ ФУДБАЛУ “ИЂОШ 2021”

Екипа „МаxБет“ победник је турнира у малом фудбал “Иђош 2021”, који је претходних 17 дана, окупио 11 екипа у две групе. У великом финалу „МаxБет“ савладао је „Машино плус“, али тек након извођења пенала јер је у регуларном делу утакмице било 2:2. Момци у белим дресовима, у пенал лутрији, славили су са 3:2. Победничкој екипи припало је 160.000 динара, а пораженој 50.000. Треће место и 30.000 динара припало је екипи „Тисза Аутомотиве“. Пехаре и новчане награде, екипама су уручили званичници локалне самоуправе. Драган Пецарски, члан ГВ за спорт и омладину, честитао је представнику победичке екипе “МаxБет”, али и организаторима на сјајној фудбалској представи:

-У квалитетним мечевима уживала је и публика. У просеку, дневно је турнир пратило више од 200 гледалаца. Видели сте и сами. Завршне финалне вечери, трибине су биле препуне. И то је доказ колико овај турнир значи Иђошу. Град Кикинда увек радо подржава све спортске манифестације у нашим селима. Наставићемо тако- навео је Пецарски. Честитке најбољим актерима турнира у малом фудбалу “Иђош 2021” упутио је и Младен Богдан, председник градске Скупштине:

-Било ми је велико задовољство да присуствујем овом турниру. Посебно ми је драго што је турнир био веома посећен, не само завршне вечери. Утисак је као да је претходних дана Иђош живео за мали фудбал. Увек ћемо се трудити да помогнемо и подржимо овакве манифестације у Иђошу и свим осталим нашим селима- поручио је Богдан. Ласкава титула најбољег играча турнира припала је Петру Цвијановићу, члану екипе „МаxБет“, док је најбољи голман из поражене екипе. То је Милан Совљ, члан „Машино плус“ .

Извор: Град Кикинда