ПОДРШКА ЗА ДОМАЋИ ПЕТ ФРЕНДЛИ ТУРИЗАМ

Сведоци смо да је туризам Србије, као и многих других земаља један од најугроженијих сектора привреде 2020. године. Pet Travel Advisor као јединствена консултантска организација окупља стручњаке из пет индустрије, угоститељства, туризма, привреде, ветерине, права и маркетинга, а управо у циљу промоције туризма и побољшања квалитета услуга.

Идеја је да се анимирају угоститељи који примају љубимце. Ово је идеалан тренутак за то јер је у току промотивни период. Бесплатна регистрација и чланство на сајту траје до 31.12.2020, и за то време се не захтева никаква финансијска надокнада. Сајт је креиран на енглеском језику јер је интернационалног карактера. Све информације могу се видети на www.pettraveladvisor.com. Међу првим клијентима који су нам познати су Шератон Нови Сад, Салаш 137 Ченеј и други, са тренутно преко 110 пријављених и листом која се шири сваки дан.

Поред промоције угоститељских објеката који примају љубимце, Pet Travel Advisor се бави едукацијом, консалтингом око законских регулатива, побољшања пословања и додатне зараде. Исто тако, овај портал је намењен власницима кућних љубимаца са циљем да олакша проналажење жељеног објекта на једноставан начин. Портал прате људи који желе да путују по Србији а имају и пса. Није занемарљива ни чињеница да најновије светске статистике показују да туристи са кућним љубимцима представљају платежно способну и све масовнију циљну групу на тржишту.

Постоји 5 категорија у које се сврставају објекти, а које су формиране на основу обима опреме и услуга, назначене одговарајућим бројем шапа. Тако да постоји стандардизација односно увођење реда и правила, како би се тачно знало шта посетиоци могу да очекују приликом посете одређеног објекта или коришћењем одређене услуге и каква су правила кућног реда у датом објекту. Неопходно је да задовоље минималне критеријуме, што представљају чинијица за воду односно простирка/кревет у објектима који нуде смештај као услугу.

У овом периоду који није нимало лак за туризам искористите промотивни период и постаните конкурентнији на тржишту. Веома је важно за све угоститељске објекте да буду подршка својим гостима и њиховим вољеним кућним љубимцима. За један савршени одмор свакако је од значаја осећати се опуштено и задовољно и гости ће то сигурно умети да цене.

За Војвођанске Ивана В.