ДОДАТНА ДЕЗИНФЕКЦИЈА ПИЈАЧНИХ ТЕЗГИ У НОВОМ САДУ

Јавно комунално предузеће „Тржница“ Нови Сад и даље предузима све неопходне мере како би заштитило и омогућило безбедан рад за своје закупце и кориснике пијачних услуга у условима пандемије коронавируса. У оквиру појачаних мера хигијене поред обавезне дезинфекције пијачног простора након радног времена, додатно се дезинфикују пијачне тезге, платои и платои за смештај контејнера.
На Лиманској, Детелинарској и Футошкој пијаци испред улаза у млечни део постављене су нове дезинфекционе баријере, а у зеленом делу свих пијаца два пута дневно дезинфикује се простор око посуда за одлагање смећа.
Још једном, подсећамо све кориснике наших услуга, као и посетиоце пијаца, на обавезно ношење заштитних маски приликом уласка и боравка на пијацама, као и одржавање социјалне дистанце. Средства за дезинфекцију која су доступна закупцима и купцима се обезбеђују испред канцеларије шефа пијаце.
За све додатне информације у вези са пословањем ЈКП „Тржница“ можете нас контактирати путем имејл адресе informisanje@nstrznica.co.rs.