ДРАГАНИ МИЛОШЕВИЋ ДОДЕЉЕНА ПЛАКЕТА ЗАХВАЛНОСТИ ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ У СТАРОЈ ПАЗОВИ

Покрајински секретар за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама Драгана Милошевић данас је у Позоришној сали у Старој Пазови присуствовала Свечаној академији поводом 60 година рада Центра за културу ове општине.
Овом приликом је ресорном секретару, у знак захвалности за сарадњу и подршку коју пружа Покрајински секретаријат за културу, информисање и односе с верским заједницама, додељена Плакета Установе културе општине Стара Пазова.
Честитајући на завидном јубилеју, Милошевићева је истакла да је у протеклих шездесет година Центар за културу у Старој Пазови реализовао и промовисао бројне културне манифестације, како професионалне, тако и аматерске, и тиме постао и остао културни драгуљ наше земље.
„Бројне изложбе, концерти, промоције књига, позоришне представе, промовисале су активности Културног центра, а самим тим и дале задатак запосленима да тим стопама наставе“, истакла је Драгана Милошевић. Она је додала да је то велики задатак и за Општину Стара Пазова, да настави да несебично улаже у културу, а и за Покрајинску владу, преко ресорног секретаријата, да и надаље буде трајан и доследан партнер у реализацији бројних културних активности.