НОВАКОВИЋУ, ДА ЛИ СИ ТИ НОРМАЛАН? саопштење за медије ГрО СНС НС

Поводом данашњих оптужби председника Градског одбора Народне странке у Новом Саду на рачун градоначелника Милоша Вучевића да он стоји иза прошлогодишњег разбијања Градске куће, Српска напредна странка позива пропалог политичара и доказаног криминалца да под хитно посети психијатра, јер постоји опасност да ускоро постане опасан и по безбедност своје околине. Уверени смо да човек који је у стању да изговори такве глупости и лажи има озбиљне психичке проблеме. Подстакнут болесном жељом за влашћу, а посебно изгубљеним привилегијама, лажов и манипулатор Бора Солунац је очигледно спреман на све. По ко зна који пут позивамо Новаковића да доказе о томе ко је демолирао Градску кућу, али и за остале изговорене небулозе, достави надлежним државним органима.

          Српска напредна странка поручује Новаковићу да су Милошу Вучевићу, коме су Новосађани три пута узастопно указали поверење, Градска кућа и Град Нови Сад светиња. Градоначелник Новог Сада никада није, нити ће, учинити било шта што није у интересу суграђана, за разлику од Новаковића и његових бивших и садашњих сабораца којима је буџет града служио као приватан и партијски банкомат, а јавна предузећа су третирали као партијски плен.

          Српска напредна странка позива Новаковића да се присети 5.октобра 2000.године, разбијања Скупштине и крађе намештаја и уметничких слика из највишег државног законодавног тела. Предлажемо му да се распита код Ђиласа, Маринике, Јеремића и Шолака да није која уметничка слика залутала и код њих, јер имају патолошку склоност ка криминалу.